Skoglekene 2019

5 klasse

Femte klasse kom til finalen i Skoglekene 2019 Av 144 klasser var det 18 i finalen. Det var mange gode lag og det ble en meget jevn konkurranse. Det ble ikke pallplassering på elevlaget, men det ødela ikke stemningen. Hvilken fantastisk dag dette ble Elevene storkoste seg med å løse oppgaver om fugler, fuglelyder, trær, planter, vedstabling, knuteknyting, vading, barnesanger og ferskvannsinsekter, for å nevne noe. Laget vårt viste veldig gode samarbeidsevner og samhold. De løste oppgave etter oppgave med konsentrasjon og fokus i 3 timer til ende. Resten av klassa var supre supportere og fikk snekre fuglekasser og gjøre mange koselige ting mens de andre konkurrerte. Det ble også satt opp lærerlag og klasselærer Mariann Storvik gikk helt til topps med sitt lag. Vi gratulerer!

Attachments